Oljefondet

Mandag stupte Moskva-børsen med over 13 prosent. Men ved årsskiftet var 27 milliarder kroner av nordmenns felles pensjonspenger plassert i det russiske aksjemarkeder.


Pin Pa Ninox

NHH Norwegian School of Economics.

. 8 March - NHH Alumni webinar. 29 March 30 March - Næringslivsutvalget and NHH Aid presents ESG-days. All events at NHH.

Fondet ble opprettet for å skjerme økonomien vår for svingninger i oljeinntektene. Oljefondet oppnådde en avkastning på hele 1580 milliarder kroner i 2021 etter solid oppgang på børsene. 10 March - Klimafestivalen.

Oljefondet eller Statens pensjonsfond utland som det egentlig heter ble etablert etter at vi fant olje i Nordsjøen. Hvordan skal oljefondet håndtere klimarisiko. Det er også en finansiell reserve og et generasjonsfond slik at både vi som lever nå og fremtidige generasjoner kan ha glede av oljeformuen.

Varmere Våtere Villere Kan vi endre verden med tall. Brannfolk sprayet vann på. Oljefondet er investor i tre selskaper som var involvert i å produsere materialer brukt på Grenfell Tower i London skriver BBC.

Oljefondet solgte unna alle sine russiske statsobligasjoner i fjor.


Pin Pa The Black Snake


Oljefondet 2018 Movie Posters Comedy Tv Shows


Foreslar Navneskift Miljopartiet De Gronne Mener Verden Har Endret Seg Etter Paris Og Vil Dope Om Oljefondet Til Fremtidsfondet Og Bytte Paris Verden Gronn


Pin Auf Samfunn Og Politikk


Odslar Bort Oljefondet Politikk


Noorwegen Wil Krankzinnige Ceo Lonen Aanpakken Express Nl Sweden Travel Oslo Travel Skyline


Pin On Illustration


Oljefondet Prover A Fa En Hand Pa Rattet I Tesla Aftenposten Tesla Car Tesla Tesla Motors


Den 12 Mann Gullestad I Ny Humorserie Om Oljefondet Ny Jobb Foto Jobb

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel